Art handling

Art Handling

We hebben de ervaring en de expertise die nodig is om zorg te dragen voor de handling en veiligheid van uw kunstobjecten, van het begin van de reis tot en met het einde.

Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van kunsttransport van klein tot groot en van oud tot modern.Deze deskundige internationale transportdienst voor kunst vormt een kern van wat we doen, ondersteund door ervaring en uitgebreide kennis.

Ongeacht de locatie, of het nu ter land, ter zee of door de lucht is, wij zorgen ervoor dat uw kunst zijn bestemming in perfecte staat en op tijd bereikt.

  • Ter Land:

Binnen de Benelux en Europa gebruiken we onze eigen voertuigen voor het transporteren van kunst, aangepast om zelfs de meest fragiele kunstwerken te beschermen. Elk voertuig wordt bemand door twee medewerkers met technische knowhow, die gekwalificeerd zijn als chauffeurs en art handler en die ter plekke inpakken en uitpakken indien nodig.

  • Ter Zee:

Van containers met temperatuurbeheersing en containers voor individueel gebruik tot gecombineerde zendingen, we kunnen u adviseren over de verschillende zeevrachtopties die beschikbaar zijn om uw collectie te vervoeren. We hebben relaties met gerenommeerde internationale rederijen om u de meest kosteneffectieve en tijdbesparende routeopties naar uw bestemming aan te bieden.

  • In de Lucht

Wanner werken per vliegtuig worden verzonden, zorgen wij voor begeleiding van het volledige traject. Via onze gerenommeerde internationale freightforwarder houden we toezicht van vertrek tot aankomst.

Voor zendingen waarvoor begeleiding nodig is of welke per handbagage worden verzonden bieden wij een complete service aan inclusief het regelen van vluchten, vervoer van en naar de luchthavens en afhandeling ter plaatse.

  • Verpakken:

Tijdens het kunsttransport beschermen we uw kunst zo goed mogelijk om het risico te minimaliseren en de best mogelijke omstandigheden te waarborgen. Ons assortiment aan verzendverpakkingen  zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld voor individuele objecten, eventueel vervaardigd door ons ervaren interne team.

Vraag een offerte aan!

U kunt contact met ons opnemen om een (vrijblijvende) offerte aan te vragen.

Heeft u een vraag?

U kunt contact met ons opnemen door hieronder te klikken.